Yearn.finance YFI stijgt naar $33K na de Coinbase notering – is $40K de volgende?

Alisha Deo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Contact InfoTelephone Number

(+1)-343-232-887

(+1)-765-675-67

Mail Address

info@domain.com

hello@domain.com

Office Address

Burnsville, MN 55337 Streat,

United States

Tags


Deine Website hat keine schlagwörter, also gibt es hier im Moment nichts zu sehen.

Yearn.finance is terug boven de 30.000 dollar, maar YFI prijs technici moeten eerst een aantal nieuwe niveaus van ondersteuning bevestigen voordat ze hoger naar nieuwe hoogtepunten gaan.

Een van de heetste cryptocurrencies in de afgelopen weken is Yearn.finance (YFI). De fundamenten van het project zijn stof tot nadenken, maar de prijs ervan is ook een relatief nieuwe benadering in de cryptocurrency markten, met YFI gewaardeerd op meer dan $30.000 per YFI, of drie keer de prijs van een BTC, zij het met een veel kleinere marktkapitalisatie.

Desalniettemin heeft het de aandacht van de handelaren getrokken en de prijs ervan is ook gestegen in de afgelopen dagen nadat Coinbase Pro op 10 september aankondigde dat het het aandenken binnenkort op de lijst zal zetten.

De steun van Yearn.finance tests bij $19.000 en schommelt met 100%.

De 4 uur durende grafiek laat een mooie prijsconstructie zien. Een massale impulsgolf werd eind augustus gezien toen de prijs van Yearn.finance steeg tot 38.900 dollar. De lokale top werd hier bevestigd door een bearish divergentie, waardoor een kortstondige trendbreuk begon.

Toen de dropdown werd versterkt door de zwakte van Bitcoin, corrigeerde de prijs van YFI helemaal naar het ongeteste niveau rond de $18.900.

De grafiek toont aan dat dit niveau niet werd getest in de snelle aanloop vlak voor de lokale high. In een algemene uptrend wordt elke voorgaande weerstand doorgaans getest en bevestigd als een nieuw niveau van ondersteuning.

Deze tests vinden echter niet plaats zodra de markt op parabolische wijze begint te versnellen. Het ontbreken van deze tests rechtvaardigt een bijna-verticale opwaartse beweging zoals de YFI-prijs eind augustus deed.

Deze ongeteste niveaus worden later vrij vaak herzien als potentiële ondersteuningstests van een meer langdurige retracement zoals Yearn.finance nu laat zien.

Wat is het gebied voor de voortzetting?

De groene doos is een cruciaal niveau om vast te houden om de bullish trend op korte termijn voort te zetten. Als de prijs van Yearn.finance door de groene doos daalt, wordt de opwaartse trend ongeldig, en wordt er waarschijnlijk meer nadeel verwacht.

De volgende steunzone wordt aanzienlijk lager gevonden als de bovenste groene doos tussen de $29.250-30.250 niet houdt. Deze steunzone ligt tussen $21.000-22.500 als potentiële steunzone. Een dergelijke daling zou resulteren in een correctie van 40%.

Echter, dit type correctie lijkt onwaarschijnlijk gezien het nieuws van de Coinbase notering en met de handel alleen te beginnen op sep. 15.

Belangrijke niveaus om op te letten als de YFI-prijs een recordhoogte bereikt.

De Fibonacci extensietool is nuttig omdat de prijs van Yearn.finance niet genoeg gegevens bevat om weerstandsniveaus te detecteren. In het vorige artikel over de prijs van Chainlink (LINK) werd dezelfde techniek gebruikt om deze niveaus te bepalen.

Als een asset in koersdetectie is, kunnen met deze tool aandachtspunten worden bepaald waarbij de onderkant van de vorige zet de 0 is, de bovenkant van de laatste zet de 1.

Het eerste aandachtspunt is de 1.618 Fibonacci-extensie, die rond de $54.000 ligt. Als YFI een significante sterkte vertoont, kan het tweede rentepunt worden vastgesteld op $74.000.

De BTC grafiek van Yearn.finance toont een gelijkaardige structuur, maar met één significant verschil. Er werd al een nieuwe all-time high gemaakt ten opzichte van BTC, terwijl de USD-waarde nog steeds achterblijft.

Dezelfde techniek kan ook gebruikt worden om potentiële aandachtspunten te bepalen met behulp van de Fibonacci-extensietool als bij de USD-grafiek. Als het tweede rentepunt wordt geraakt, kan 1 YFI 6 BTC raken, een geheel nieuw concept voor de crypto-markten.

Als Yearn.finance sterk begint te worden, zullen alle andere gelijkaardige DeFi-cryptocurrencies zoals Yearn.finance waarschijnlijk volgen, zoals DFI.Money (YFII), een gelijkaardig project.

@instagram