Hedge Fund Titan Ray Dalio ennakoi, että hallitukset kieltävät Bitcoinin, jos siitä tulee möly menestys

Alisha Deo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Contact InfoTelephone Number

(+1)-343-232-887

(+1)-765-675-67

Mail Address

info@domain.com

hello@domain.com

Office Address

Burnsville, MN 55337 Streat,

United States

Tags


Deine Website hat keine schlagwörter, also gibt es hier im Moment nichts zu sehen.

Ray Dalio, hedge-rahaston titaani ja tunnettu Bitcoin Future skeptikko sanoo, että hallitukset voisivat mahdollisesti „kieltää“ bitcoinin ja muut kryptovaluutat, jos niistä tulee liian menestyviä.

Dalio on Connecticutissa sijaitsevan Bridgewater Associatesin hedge-rahaston perustaja, jolla on noin 160 miljardia dollaria varoja hallinnassa. Tämä tekee teknisesti Bridgwaterista maailman suurimman hedge-rahaston.

Keskustelussa Yahoo Finanssin kanssa miljardööri-sijoittaja pani merkille useita haasteita, jotka hän näkee lippulaiva-kryptovaluutan kanssa, mikä tekee siitä epäonnistuneen tavalla, jota useimmat ihmiset toivovat.

Hallitukset eivät salli Bitcoinia, jos siitä tulee „materiaalia“

Hallitukset ympäri maailmaa ovat yrittäneet rajoittaa kryptovaluuttojen käyttöä kansalaisissaan. Ehkä tunnetuin tapaus on Venäjä, joka on asettanut useita tiukkoja rajoituksia kryptovaluutoille. Tarkkailijat ovat huomauttaneet, että Venäjän salvi bitcoinia vastaan ​​on vain tapa poistaa kilpailu, kun se valmistautuu digitaalisen ruplaansa. Lisäksi kesäkuussa tapahtui järkyttävä ilmoitus siitä, että nykyinen presidentti Donald Trump oli yrittänyt tappaa ylimmän salauksen.

Riittää sanoa, että kumpikaan hallituksista ei ole toistaiseksi onnistunut kieltämään bitcoinia. Ray Dalio uskoo kuitenkin naurettavasti, että se voi tapahtua jossain vaiheessa tulevaisuudessa, jos salaus tulee „materiaaliksi“.

„Jos [Bitcoinista] tulee materiaalia, hallitukset eivät salli sitä. Tarkoitan, että he kieltävät sen ja käyttävät mitä tahansa hampaita, joita heidän on pantava täytäntöön. He sanoivat: ”Okei, et voi suorittaa kauppaa [kanssa] Bitcoinilla. Sinulla ei voi olla Bitcoinia. „Joten sinun täytyy olla melkein kuin:“ Onko se rikos ja minun on oltava rikos voidakseni tehdä kauppaa? „

Hallitusten kiellon lisäksi Dalio selitti muita Bitcoinia vaivaavia ongelmia. Esimerkiksi on rajoitettu määrä myyjiä, jotka hyväksyvät bitcoinin maksuna tehdyistä ostoksista. „En tänään voi vielä ottaa Bitcoiniani ja mennä ostamaan asioita helposti sen kanssa“, hän kehitti.

Lisäksi Dalio mainitsi bitcoinin surullisen volatiliteetin, joka tekee siitä tehottoman arvovaraston. Hänen mukaansa tämä pilaa bitcoinin kuvan liiketoiminnan välineenä, koska se tekee toimittajien tulovirroista arvaamattomia.

Muut miljardööri-sijoittajat alkavat erota toisistaan

Ray Dalion kannalta bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla ei ole tulevaisuutta. Hän uskoo kuitenkin, että valtion liikkeeseen laskemat digitaaliset valuutat saavat vetovoiman siinä määrin, että ne syrjäyttävät jopa kryptovaluutat.

Mielenkiintoista on, että Dalion bitcoiniin liittyvät mielipiteet ovat jyrkässä ristiriidassa muiden miljardööri-sijoittajien uskomusten kanssa. Hedge-rahastoyhtiöt Paul Tudor Jones ja Stan Druckenmiller pitävät bitcoinia kannattavana arvovarastona.

Jones sanoi, että bitcoinin ostaminen on kuin aikaisin sijoittaminen teknologiayritykseen, ja Druckenmiller näkee bitcoinin toimivan paremmin kuin kulta, koska sillä on enemmän riskin tuottopotentiaalia kuin jalometallilla.

Samaan aikaan Dalio valitsee kultaa bitcoinin sijaan milloin tahansa. „Haluaisin mieluummin Bitcoinin kuin kulta?“ Ei, en haluaisi Bitcoinia kultaan. Kulta on ajoneuvo, jonka keskuspankit ja maat valitsevat vaihtoehtona tavalliselle käteiselle ”, hän sanoi.

@instagram