Bitcoin fødselsdagsfester begynder over hele verden

Alisha Deo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolor, alias aspernatur quam voluptates sint, dolore doloribus voluptas labore temporibus earum eveniet, reiciendis.

Contact InfoTelephone Number

(+1)-343-232-887

(+1)-765-675-67

Mail Address

info@domain.com

hello@domain.com

Office Address

Burnsville, MN 55337 Streat,

United States

Tags


Deine Website hat keine schlagwörter, also gibt es hier im Moment nichts zu sehen.

Bitcoin-fødselsdagsfester begynder over hele verden for at fejre de 12 år siden frigivelsen af ​​Bitcoin-hvidbogen.

Bitcoins officielle fødselsdag er i morgen, men berømtheder som Charlie Sheen, David Hasselhoff og Gilbert Gottfried er blandt listen, der allerede fejrer sin fødselsdag.

Halborn, et cybersikkerhedsfirma i blockchain, frigav en video for at sige tillykke med fødselsdagen til mønten.

Bitcoin fødselsdagsfester begynder over hele verden

Bitcoin-fødselsdagsfester begynder over hele verden for at fejre de 12 år, siden den udgav sin hvidbog. Møntens officielle fødselsdag er i morgen, men berømtheder som Charlie Sheen, David Hasselhoff og Gilbert Gottfried er blandt listen, der allerede fejrer sin fødselsdag.

Halborn, et blockchain cybersikkerhedsfirma, udgav en video for at sige tillykke med fødselsdagen til den digitale valuta. Mønten har sikret folk succes, da den i øjeblikket handler til $ 13.300 og overgår sig selv for at vise sig på sin specielle dag.

Satoshi Nakamoto udgav hvidbogen i 2008 . Whitepaper detaljerede, hvad kryptovaluta er, og hvordan det fungerer.

Gode ​​nyheder findes i overflod, da Paypals support resulterede i en stigning i investeringer fra en overflod af virksomheder som Square og MicroStrategy.

Virksomheder som Grayscale, den største kryptofondsforvalter, har en grund til at fejre, da de har rapporteret $ 1,05 mia. I krypto i 2020.

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) -aktiverne steg fra 1,9 mia. $ Til 4,9 mia. $

For mange har den digitale mønt udmærket sig ved at være noget, der kan erstatte den fiatvaluta, bankerne arbejder med i øjeblikket. Hvidbogen skitserede, at mønten har magt til at udsende problemer som overgangsomkostninger.

Raoul Pal, administrerende direktør for Real Vision Group, sagde, at kryptovalutaen nu er en af ​​verdens mest fremragende reserveaktiver til pensionsfonde, virksomheder og enkeltpersoner. Efterspørgslen efter Bitcoin øges over hele verden, efterhånden som flere lande og enkeltpersoner begynder at realisere sin appel.

@instagram